Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

16.2.2013 Bussikyytiä ja leikkitreffiä

Lauantain ohjelmistossa oli leikkitreffit gööttiuros-Papun kanssa. Matkat treffipaikalle sujuivat näppärästi bussilla (eka kerta). Menomatkalla oli pariin otteeseen pientä piippailua ilmassa, mutta loppujen lopuksi Kero rauhoittui sylissä ihan hyvin.

Paikan päällä nähtiin sitten Papu, ja koirat pääsivät tutustumaan toisiinsa. Vitsit, että Papulla oli virtaa! Kero yritti pysyä messissä, mutta vielä taisi olla  pojilla vähän kokoeroa yhteisen leikkisävelen löytämisen suhteen. Siinä kuitenkin ulkoiltiin, ja pojat saivat tutustua toisiinsa.

Leikkiulkoilun päätteeksi Keroa alkoi kiinnostaa kävelytien laidalla ollut syvä oja. Siinä oli pudotusta toista metriä, ja oja oli sula. Useasti sain kutsua takaisin (tuli!), mutta aina vain oli mentävä uudestaan. Lopulta turvallisin paikka olikin sitten sylissä, kun alkoi jo vähän näyttää siltä, että kohta sinne ojaan jouduttaisiin…

Paluumatka bussilla sujuikin sitten sylissä nukkuen. Samoin loppupäivä meni aika hyvin uinuessa.

Tähän vielä kaikkien koirien painot: Kero 5,6 kg, Viima 18 kg (paino noussut, mutta hyvin tuntuu kylkiluut) ja Myry 22,5 kg (ihan liikaa… miten Myryn saisi laihtumaan…?).

2 ajatuksia aiheesta “16.2.2013 Bussikyytiä ja leikkitreffiä”

Kommentointi on suljettu.