Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

16.12.2017 Lauantain actionit

Päivä alkoi leikkikoululla, missä oli tällä kerralla melkein kymmenen pientä pentua paikalla. Kavereita ja sitä myötä vauhtia kyllä riitti. 

Kero oli reissussa mukana, joten menimme tunniksi ulkoilemaan Myllykosken ulkoilureitille. Siinä tuli rämmittyä vähän lumessa, mentyä joen vartta ja ihmeteltyä koskia sekä tietty taukoiltua kuvaamisen merkeissä. 

Myllykosken luontopolulla
Poseeraustuokio
Kosken pauhut takana

Kotimatkalla piipahdin vielä Discon kanssa Murren Murkinassa, mistä mukaan tarttui uusi lelu (Kongin solmuelukka) sekä kasa puruluita ja muita syömisiä. Hyvä oli myös huomata, että automatkat takaboksissa yhdessä Keron kanssa sujuivat oikein hyvin nukkuen. Ja mikä parasta, että Disco ihan itse olisi halunnut kivuta sinne takaboksiin (mutta ei vielä fyysisesti itse siihen kykene).

Murren Murkinassa
Autossa

Illan mittaan harjoiteltiin vielä muutamia juttuja, mm. naksutteluharjoitus (katsekontakti), namin etsimistä matolta pariinkin eri otteeseen, häkkileikkiä, Fitbonella tasapainoilua sekä ruokailujen yhteydessä odottelua (jotta ehdin ottaa kuvia, tämä on hyvä taito hanskata).

Odotteluharjoitus