Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

17.1.2012 Tiistain ilmaisut

Olipas kivan talvinen sää treenailla, kun oli satanut ja satoi edelleen lunta. Otettiin tällä kerralla molemmille perusilmaisuja liikkuvilla henkilöillä.

Ensin Viimalla oli yksi seisova henkilö siinä lähistöllä puukasan takana. Tehtiin tämä ihan vielä kytkettynä. Haukku alkoi ihan ok, kun Viima bongasi henkilön. Seuraava henkilö oli metsikön laidalla seisomassa. Viima meni sinne ja alkoi haukkua, mutta jäi paikoilleen haukkumaan, kun henkilö lähti liikkeelle. Viima taisi hämääntyä tehtävästä, sillä tullessani paikalle se oli ihan sitä mieltä, että lisää pitäisi etsiä eikä noteerannut haukuttavaa henkilöä (oli pysähtynyt vähän matkan päähän). Hetki siinä meni, kun Viima siinä ihan lähellä liikkui eestaas ja kävi luona jne, mutta lopulta päätti mennä haukkumaan seisovalle. Tämän jälkeen henkilö lähti liikkeelle ja kehui koiraa, kun pysyi mukana. Kun lopulta saavutin parivaljakon, annoin luvan pakata.

Seuraava oli samanlainen. Viima meni hyvin luokse haukkumaan ja jatkoi haukkumista henkilön lähdettyä liikkeelle, Viima ei mukaan oikein lähtenyt ja koska olin itse siinä niin lähellä annoin luvan palkata (Viima meni henkilön luokse).

Seuraava oli myös samanlainen ja tämä meni jo varsin kivasti. Viima meni haukkumaan seisovan henkilön tykö ja jatkoi vierellä haukkumista, kun henkilö jatkoikin eteenpäin. Saivat mennä yhdessä jonkun tovin ennen kuin menin paikalle ja annoin luvan palkata. Jatketaan siis näillä, kunnes tuo on koirallekin varmempaa.

Myrylle ensimmäinen henkilö seisoi aluksi, mutta lähti liikkeelle koiran käytyä hakemassa rulla. Meni ihan ok (vaikkakin oli hypännyt seisovaa hlöä vasten..).

Toinen oli valmiiksi liikkeessä ja jatkoi liikkumistaan Myryn käytyä luona. Ei mitään ongelmia, vaikka välissä oli kaatuneita puita jne.

Kolmas oli mennyt vähän kauemmaksi piiloon lähelle hiekkakuoppaa ja piiloutunut pieneen kuoppaan. Tätä Myry etsi ihan innoissaan ja vauhtia riitti :D Hyvin kuitenkin löytyi ja ilmaisu ok.

Mukavat, lumiset treenit ja koiratkin olivat innoissaan :)