Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

27.6.2012 Raksatreeniä

Pitkästä aikaa rakennustreeniä, ja tällä kertaa purkuun joskus menevässä seurakuntatalossa. Rakennus oli iso, ja siellä oli paljon mielenkiintoisia paikkoja tulevia treenikertoja ajatellen.

Myrylle oli neljä tyyppiä, joista kaksi ensimmäistä löytyivät vaivattomasti (ovi raollaan oleva komero, huoneessa pöydän päällä seisova). Pari viimeistä olivatkin haastavia.

Kolmas oli vaatteita sisältävän naulakon uumenissa. Tämä oli vaikea, hajua tuntui olevan vaikka missä ja Myry oli ilmaisemassa ihan muuta. Lisää tarkennusta siis kehiin.

Neljäs oli pimeässä huoneessa, josta Myry ilmaisi, mutta ei mennyt näytölle. Ei ollut tarkentanut paikkaa loppuun asti. Laitettiin huoneeseen valo päälle, mutta tarkennus onnistui lopulta vasta kaapissa olleen mm:n saatua yskäkohtauksen. Tarkkuutta siis edelleen pitää treenata.

Viimalle oli kaksi piiloa. Ensimmäinen oli huoneita yhdistävän oven takana. Tämä oli haastava, ei meinannut saada hajua. Toinen löytyi sitten vaivattomammin valoisan huoneen tuolilta istumasta. Ilmaisut ok, tosin palkkaus sai alkaa heti haukusta.

Ajatus aiheesta “27.6.2012 Raksatreeniä”

Kommentointi on suljettu.