Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

22.8.2009 Eka luva-nolla kakkosissa

Kisattiin Lohjalla kaksi starttia (agily- ja hyppyrata), jotka tuomaroi Seppo Savikko. Ennakkoon katsottuna (ja myös minejä ja medejä seurattaessa) eka rata vaikutti hieman kimurantilta. Niinhän se sitten olikin, mutta sain kuitenkin pidettyä Myryn hallinnassa ja hankalimmat kohdat suoritettiin onnistuneesti. Hieman oli onnea matkassakin, sillä muurilla taisi hieman kolahtaa, mutta palikat pysyivät aloillaan. Olimme luokan (16 osallistujaa) ainoa koirakko, joka suoritti radan ihanneaikaan nollatuloksella. Jippii, eka luokanvaihtoon oikeuttava nolla on nyt saatu eli kaksi on vielä saatava.

Toinen rata oli hyppäri, ja vaikutti ennakkoon helpommalta, mutta sisälsi kuitenkin jonkun varmistettavan kohdan. Muuten meillä meni ihan kivasti, mutta eka putki oli meille ongelmallinen. Myry ei löytänyt oikeata putken päätä (ensin meni ohi putken taakse, sitten tokalla yrityksellä meinasi mennä väärästä päästä), ja kun oikea putken pää löytyi, niin Myry suoritti edessä häämöttävän renkaan väärin (meni kehikon läpi). En jäänyt sitä korjaamaan, vaan jatkettiin rataa eli siitä siis hylky. Loppurata menikin sitten ihan sujuvasti.

Seuraavassa erittäin muistinvaraiset piirrokset radoista. Hieman ne olivat erilaiset kuin mitä kuvissa, mutta antavat ehkä jotain suuntaa…

22.8.2009 agilityrata
Agilityrata.

22.8.2009 hyppyrata
Hyppyrata.