Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

9.8.2012 Lisäksi ilmaisuja

Hallissa treenailtiin Viiman kanssa hieman rullan kanssa. Alkuun tehtiin ihan vain pelkästään rullan ottamista suuhun (ok!), sitten otettiin mukaan myös näyttö (ok!). Videointia varten otin vielä uudestaan, mutta alkoi jo koiraakin väsyttää. Näytölle menosta tuli jo hitaampaa (namipalkka), mutta lelulla sain vähän virettä nostettua. Tämä sitten kostautui sillä, että kahden lelupalkan jälkeen Viima ei enää pystynyt keskittymään tehtävään.

Alla videoesimerkit:

httpv://www.youtube.com/watch?v=jQaZZXyCwRc

Metsän puolella treenattiin ilmaisua Myryn kanssa. Myrylle tehtiin ihan helppo ilmaisutreeni, jossa tarkoituksena oli hioa ilmaisuketjun yksityiskohdista lähinnä palkkaushetkeä. Maalihenkilöitä oli kaksi (tai toisella oli myös vauva kantoliinassa), etäisyys keskilinjalta (polku) semmoiset viitisen metriä, neljä ekaa toistoa mm:t olivat näkösällä, kaksi vikaa sitten piilossa.

Treeni sujui hyvin, saatiin lyhyen ajan sisään kuusi toistoa. Yhdessä toistossa Myry tiputti rullan (= meni itse korjaamaan) ja ainakin yhdessä odotettiin hetki sopivaa palkkaushetkeä (= ei mennyt täysin kokonaan makaamaan/nousi vähän ylös). Siirrot maalihenkilön luota keskilinjalle tehtiin namimagneetilla, lähetykset pistoille ok (suorat).

Myryn ilmaisutreeni