Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

7.4.2018 Disco 23 vkoa

Sunnuntai 25.3.

Perussunnuntaimeininkiä eli lepäilyä, pientä treenimistä päivällä ja sitten illalla Sporttikselle tekemään pentumaisia treeenejä. Tänään ohjelmistoon kuuluivat mm. häkkileikki, ympyrätyöskentely, noutokokeilu ja lelulle juoksemista. Niin, ja Keron lämppätemppujen ajan Disco harjoitteli nätisti häkissä odottamista.

Video – IYC:

Video – Race to reward:

Video – häkissä olemista häiriössä (tässä taso, mitä ei vielä hanskata):

Maanantai 26.3.

Normipäivä eli kotona treenailua (aamulla tasapainoilua ja illalla häkkileikkiä).

Tiistai 27.3.

Edelleen normipäivä eli kotitreenailua (seiso-maahan-jumppaa, takajalkojen liikuttamista, tötterön kiertämisen sheippaamista, kosketuskeppitreeniä. Kuivattu poron selkäranka oli muuten tosi hyvä juttu, ja sen syömiseen meni Discolta oikein hyvä tovi.

Keskiviikko 28.3.

Virikkeen pentukurssilla oli nyt viimeinen kerta, ja tällä kerralla tehtiinkin aika paljon yhteisiä häiriöjuttuja eli pennut kulkivat vierellä, istuivat sopivissa kohdissa ja sitten jatkettiin taas matkaa sulassa sovussa. Tehtiin myös yksittäin häiriöjuttuja feikkikäärmeiden ja muiden pehmolelujen joukossa. Aika iisisti Disco otti tämän treenikerran. Treenin jälkeen kävimme taas Murressa ruokaostoksilla ja mittaamassa Discon painon (14,5 kg).

Torstai 29.3. – lauantai 31.3.

Siirryttiin mökille pääsiäisen viettoon. Tuttuun tapaan mökillä tulee paljon ulkona olemista ja vapaana liikkumista, ja niin nytkin. Luntakin oli vielä sen verran, että metsässä joutui vähän kahlailemaan, kun aina ei ollut hankikantoa ja järven jäällekin voitiin vielä mennä. Lisäksi lauantaina kävi vieraitakin (mm. Maija), joten sosiaalistakin puuhaa oli vähän mukana.

Video – kynsienleikkuu:

Video – rullan antaminen (kokeilu):

Disco 5,5kk

Disco, Kero ja Maija

Kuvia mökiltä pääsiäisen ajalta