Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

23.2.2013 Leikkitreffit siskon kanssa plus maskottina olemista

Lauantain ohjelmistoon kuuluivat mm. leikkitreffit Keron siskon Hilun (Omituinen Hallahiippo) kanssa sekä sen jälkeiset hälytreeneihin tutustumiset.

Sitä ennen olikin hyvä ladata vähän akkuja kotosalla.

Eteisen valtaajat.
Eteisen valtaajat.

Siskon kanssa leikkiminen oli varsin vilkasta. Pääasiassa Kero oli altavastaajana, sillä siskolla oli ihan älyttömästi energiaa ja ääntä kurmuttaa vähän unista Keroa. Tämän lisäksi Keron turkkiin tarttui lumi ihan liian hyvin. Lopussa koirassa oli monta lumipalloa, ja niiden putsaukseen meni joku tovi. Mutta ihan kiva oli nähdä siskoakin, ja leikkiminen varmasti väsytti Keroa ihan mukavasti.

Hilu-siskon kanssa leikkimässä.
Hilu-siskon kanssa leikkimässä.
Leikin oheen pieni spurtti.
Leikin oheen pieni spurtti.
Sisko Keron kimpussa.
Sisko Keron kimpussa.
Omituinen Hallahiippo eli Hilu.
Omituinen Hallahiippo eli Hilu.

Treffailun jälkeen suunnattiin salamana raunioradalle, missä meidän yhdistyksen hälytreenit pidettiin. Kero pääsi heti toimimaan johtoryhmässä maskottina. Onneksi oli lämmin sisätila tarjolla, missä pentu pystyi lämmittelemään ja sulattelemaan loput jäämät lumipalloista. Alkuun tutkiskeltiin paikkoja, mutta jossain vaiheessa Kero meni omalle viltilleen nukkumaan, eikä välittänyt edestakaisin soljuvasta ihmismäärästä. Loppupalaverin aikaankin Kero vain veteli hirsiä ketarat ojossa. Aivan loistavaa, että pentu osaa rauhoittua vieraassa paikassa vieraiden ihmisten keskellä (vaikkakin onkin jo väsynyt).

Loppuiltakin vietettiin sitten aika hyvin koomaillessa. Ei nyt heti muistu mieleen näin leppoista lauantaita pennun puuhien osalta!