Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.10.2013 Vähän häiriöisiä ilmaisuja

Pentukurssin jälkeen treenattiin vielä vähän ilmaisuja. Alkoi vähän jo hämärtää, joten samalla Kero sai ainakin viimeisten toistojen osalta pimeän treeniä.

Treeni tehtiin niin, että kaksi henkilöä oli yhtäaikaisesti piilossa, mutta eri puolilla kävelytietä ja siitä sitten aina sopivasti lähetykset.

Ensimmäinen häiriöisemmälle puolelle meni ok. Toiselle puolelle piti lähettää uudestaan, sillä rullanluovutuksessa haju tienreunassa vei voiton (rulla tippui koiran tullessa perusasentoon).

Kolmannella ketjun katkaisi edelleen jokin haju, ja siitäkin uusinta. Neljännellä lähetyksen aikoihin juoksi tiellä porukkaa, ja ekalla toistolla Kero tuli ilman rullaa, mutta lähti sitten korjaamaan ja ilmaisu ok, vaikka juoksijoita menikin vierestä.

Viidennelle tuli myös pari toistoa, kun Keron rulla oli lauennut Keron loikkiessa saniaispuskissa. Kero palasi siis takaisin ilman rullaa. Uusinnalla ok.

Otettiin sitten vielä yksi toisto varmistaen, että ketju menee alusta alkaen oikein. Tehtiin tämä polulla, joka tietty oli hajuinen, mutta silläkin riskillä otettiin… Maalihenkilö oli kuitenkin näkyvillä, ja tämä toisto sujui hyvin.
Onnistuneita toistoja oli siis 2/6… vaikkakin uusinnat menivät hyvin. Eli ne häiriöt… Lisää massaa onnistumisten koriin helpoilla treeneillä häiriössä ja vaikeammilla helpommissa olosuhteissa. Ja häiriöisimmissä paikoissa palkkion laatu arvokkaammaksi :)