Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

28.9.2008 Metsätreenailua

Kokeen jälkeisenä päivänä suunnattiin kuitenkin treenailemaan. Tarkoituksena oli harjoitella lähinnä Viiman kanssa. Ensin otettiin hieman hallittavuutta (kontaktia, hiljaa olemista yleensä sekä perusasennossa ja paikkamakuulla). Ennen etsintää otin hieman seuruuta lähtöpaikalle, pieni paikallaolo ja kävin kättelemässä henkilön. Vasta sen jälkeen Viima pääsi etsimään. Tosin tässäkin meni kuitenkin hetki ennen kuin Viima malttoi rauhoittua olemaan hiljaa ja vasta sitten pääsemään hommiin…

Tarkoituksena oli ottaa kolme pistoa. Näistä kaksi ekaa menikin näin ja Viima ilmaisi hyvin piiloissa olleet tytöt (näistä toinen ihan uusi maalihenkilö Viimalle). Kolmannella Viima joutui sitten etsimään enemmän, koska ei täysin osuttu samoille kohdille piilon kanssa. Hyvin tämäkin kuitenkin sujui ja Viima vaikutti oikein tyytyväiseltä tähän harjoitukseen ja loppulelupalkkaukseen :)

Viiman kanssa tottistellessa Myry porsasteli etupenkillä ja söi puolet herkkutikuista ja jatkoi ahmimista, vaikka ehdin huomata moiset typerät puuhat… Otin kuitenkin Myryn kanssa hieman tottista, kun kerran olin paikalle mukaan ottanut.  Myryn kanssa ei ollut tarkoitus tehdä mitään, kun eiliset kokeet olivat menneet ilmaisujen osalta vähän huonosti. Viiman treenin jälkeen tuli kuitenkin heikko hetki ja Myry sai tehdä kolme lyhyttä ilmaisua. Menivät ongelmitta, joten tuskinpa tuosta niin suurta haittaa oli.