Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

28.5.2013 Epistunnelmiin tutustumassa

Tiistai-iltana hyödynnettiin Ojangossa olevia epävirallisia agikisoja menemällä turistiksi paikalle.

Aluksi Keroa vähän jänskätti, kun kulkiessamme ohi autoista useasta niistä kuului haukkua ja kohdalla rähähdyksiä. Siinä meni pojalla jo häntä matalaksi :(

Toipuiltiin tästä ulkoilemalla laitamilla ennen kuin menimme aidatulle alueelle. Sielläkin oltiin suosiolla aluksi kauempana. Harjoiteltiin rauhassa olemista omalla pyyhkeellä, ja välillä tehtiin jotain kivaa, kuten käsikosketuksia. Käytiin myös tyhjällä kentällä leikkimässä sekä kokeilemassa perusasentoa.

image
Kaukana katsomassa

Mentiin hetkeksi myös lähemmäksi putkiradan viereen, ja ihan kivasti Kero siellä makoili pyyhkeellään ja tarkkaili meininkiä. Väliin tehtiin jotain pientä, mm. perusasentoa Kero tarjosi kovasti, joten sitä on nyt tehty häiriössäkin.

image
Vähän lähempänä

Turistina olemisen jälkeen käytiin ulkoilemassa sekä kerrattiin ilmaisuketjun palasia. Uusi paikka ei haitannut mitään, ja intoa riitti hyvinkin :)

image
Ja vähän ulkoilemassa

Kotona Kero oli hetken väsynyt, mutta iltaa myöten sille tuli taas hetki, ettei se vain osannut rauhoittua omaan aitaukseensa. Haittapuolia liiasta treenistä? Kierrokset jää liian korkealle? Olisihan se hyvä, jos koira lepäisi kotonakin… Eli tähän pitää kiinnittää huomiota ja tehdä asialle jotain.