Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

6.2.2013 Yksin kotona työpäivän ajan

Keskiviikko olikin sitten ensimmäinen päivä, kun pentu sai olla ihan yksin kotona isojen poikien kanssa. Ajatuksissa oli välillä työpäivän aikana, että mitähän kotiin kuuluu, tuhotaankohan siellä jotain jne. Loppujen lopuksi nämä olivat ihan turhia ajatuksia, sillä kotiin saapuessani koirat tulivat eteisessä vastaan ihan unisina. Mitään ei silminnähtävää ainakaan ei oltu tuhottu. Hieno homma :)

Ennen töihin lähtöä oli seuraavat rutiinit takana:

  • Kunnon ulkoilu metsässä ja pellolla.
  • Hyvää ruokaa (tällä aterialla vielä vähän turvotettua pentujen kuivamuonaa +60g sian jauhelihaa + tuoretta kurkkua & salaattia) häkissä.
  • Sitten puuhastelua: ihana panta -ehdollistamista ja pantasiirron harjoittelua, häkkileikkiä sekä temppuna jalkojen ali ryömimistä.

Tämä väsytti pentua sen verran, että sain ihan rauhassa lähteä töihin ajallaan.

Töiden jälkeen sännättiin sitten saman tien ulos metsään ja pellolle. Tällä kerralla otin kamerankin mukaan, kun oli vielä vähän valoisaakin :) Ohessa joitain kuvia.

Illalla oli ohjelmassa sitten agitreenit, mutta niistä vähän lisää omassa postauksessa. Joka tapauksessa treeneistä kotiuduttiin klo 23 maissa, ja heti perään mentiin vielä uudestaan ulkoilemaan. Sitten ruokaa, ja johan pentu meni nukkumaankin varsin sukkelasti. Sellainen päivä siis tänään.