Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

21.9.2008 Mamma rääkissä

Nämä sivut käsittelevät lähinnä Myryn ja Viiman puuhasteluja, mutta ehkä tässä kohtaa on syytä myös mainita, että koiraharrastuksien lisäksi aikani menee myös urheilemiseen. Heinäkuun puolessa välin lopetin kisakauteni, pidin taukoa ja juoksentelin huvikseni. Kuukausi sitten päätin, että voisinhan minä vielä yhden puolikkaan juosta ja niinpä ilmoittauduin Espoon rantamaratonin puolikkaalle. Muutaman täsmätreenin (tavoitevauhtista treeniä) jälkeen olin taas numerolapun kanssa juoksemassa.

Reitti oli oikein mukava ja alku sujui suunnitelmien mukaisesti. Taktiikkani oli lähteä kovaa ja katsoa, minne asti vauhti riittää. Kuten arvata saattaa, vauhti alkoi hiipua jo 6km jälkeen, mutta ei dramaattisesti, etteikö ennätys olisi parantunut 12 minuutilla. Itse ottamani aika meni alle 1.45, mutta virallinen aika meni muutaman sekunnin yli.

Tuloslistassa nimeni löytyy naisten kokonaistuloksista sijalta 13 lähes 800 naisjuoksijan joukosta eli siinä mielessä ihan hyvin. Ehkä ensi vuonna uudestaan vieläkin paremmalla kunnolla ;)

3 ajatuksia aiheesta “21.9.2008 Mamma rääkissä”

Kommentointi on suljettu.