Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

23.9.2008 Epiksissä

Oltiin tehtävissä Ertin epiksissä ja samalla sitten käytiin suorittamassa rata Myryn kanssa pariin otteeseen (tuomarina Seppo Kemppainen). Enpä tiedä, olisiko kannattanut, sillä meno molemmilla kerroilla oli sen verran holtitonta…

Ekalla radalla kepeille meno epäonnistui, ja tällaisessa tilanteessa Myry alkaa aina rauhoitella. Epäonnistui toisenkin kerran ja Myry tuli keppejä väärin päin takaisin. Lopulta päästiin kepit ok, mutta Myry jätti vikan välin tekemättä. Yritin korjata, mutta taisi silti mennä väärin.

Seuraavat koukerot menivät suht ok, mutta koira oli hieman liikaa vireessä. Tämä kostautui sitten hypyn 16 jälkeen, kun esteiden välistä vedon jälkeen en saanutkaan koiraa ohjattua hypylle 17, vaan Myry päättikin pinkoa täysillä keinulle eikä ehtinyt hiljentää vauhtia.. Lentokeinuhan siitä tuli.

Tokalla radalla möhlittiin taas keppien aloituksessa ja hylky tuli sitten hypyn 8 jälkeen, kun sain Myryn  hyppäämään tämän esteen takaisin päin.. Tämän jälkeen meni suht ok, mutta keinulla tuli sitten monta kieltoa, kun Myry taisi muistaa edellisen ilmalennon. Lopulta Myry kuitenkin suoritti esteen onnistuneesti.

Sellaista siis tällä kerralla. Kaksi hylkytulosta ja ihan ihmeellistä räpellystä. Onneksi ei oltu oikeissa kisoissa :D

23.9.2008 Rata