Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

16.11.2008 Agikisoissa

Kisattiin tänään ATD:n kisoissa Purinalla kaksi starttia. Ekaan starttiin osallistui 36 koiraa ja toiseen 34 koiraa. Ensimmäisen radan tuomaroi Minna Väyrynen ja toisen radan tuomaroi Martti Salonen. Molemmat radat olivat käytännössä yllättävän sujuvia, vaikka sisälsivätkin joitain hankalia kohtia.

Ekalla radalla alku sujui ihan kivasti, mutta sitten 11. esteellä tipahti rima ja 16. esteellä keppien aloitus meni uusiksi. Siinä paloi hieman aikaa, joten 0,12s tuli vielä lisäksi yliaikaa. Tulos siis 10,12. Tässä kisassa oli kolme ihanneajan alittavaa nollaa.

Tokalla radalla heti toisena esteenä olleet kepit aiheuttivat meille viisi virhepistettä. Alku meni hyvin, mutta jostain syystä Myry päätti suorittaa vikan keppivälin väärin ja niinpä se kohta otettiin sitten uusiksi. Muuten loppurata meni sujuvasti ja ihanneaikakin alitettiin. Tässä kisassa tuli sitten vain kaksi nollatulosta…

Nyt on tältä vuodelta kisat kisattu, mutta ihan hyvä fiilis näistä kuitenkin jäi. Koira teki hyväksytyt suoritukset, oli riittävän nopea jne. Harmi, että kepit olivat molemmissa starteissa ongelmalliset, vaikka keppejä oikeastaan harjoittelemmekin eniten.

Muistinvaraiset piirrokset kisaradoista laitan joskus myöhemmin esille…

Myry liitää
Kuva ©: Jukka Pätynen koirakuvat.kuvat.fi.