Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

28.5.2015 Raunioilla puuhailemassa

Teema / tavoite: Alhaalta tulevat hajut, kaikki mm:t valmiina piiloissa.

Etsintätyöskentely: Irtosi heti vähän kauemmaksi ja päätyi sitten työstämään keskikasan piiloa. Kero oli kasan päällä, tarkentaminen oli haastavaa ja kun ei löytänyt reittiä piilolle, nappasi rullan suuhun hajusta, kävi uudestaan tarkentamassa, luovutti ja poistui hetkeksi paikalta, palasi sitten takaisin, tunki piiloon ja sitten ilmaisu ok. Tokalla Kero työsti kivasti liikkuen hyvin kasalla ja nappasi sitten lopulta hajun, kävi tarkentamassa ja ilmaisu ok erinäisten esteiden yli hyppien. Kolmas oli nopein, sillä lähetys oli piilon suuntaan ja kun Kero oli juuri piilon kohdalla, teki Kero äkkipysäytyksen ja kääntyi piilolle, tarkensi loppuun ja tuli ilmaisemaan.

Tavoitteen täyttyminen: Meni tosi kivasti! Erityisen iloinen olen siitä, että fokus säilyi hyvin (ainakin nuo kaksi vikaa) ja jaksoi tehdä myös duunia. Palkkioruoka (maksalaatikko) maistui tänäänkin erityisen hyvin. Käpypalkkaus oli myös jees (lelun vetäminen ei kiinnostanut).

Jatkossa: Lisää erityyppisiä piiloja. Ehkä voisi kokeilla semmoisia, missä joutuu tekemään töitä päästäkseen maalihenkilön luokse ja siten tarkentamaan loppuun saakka.

Treenin jälkeen
Treenin jälkeen

Ja tässä videota Keron treenistä: