Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

28.12.2018 Discon treenailut joulukuussa (videoita)

Ennen vuoden vaihtumista pieni kooste Discon kanssa tehdyistä treeneistämme näin joulukuun aikana. Pääpaino treenaamisessa on ollut agilityssä ja nose workissa, ja niissäkin ihan vain alkeita paukutellaan edelleen, vaikka Discolla on ikää jo 14 kuukautta. Ohessa muutamia videoita (ei todellakaan kaikkia!).

Agility

Yhden hypyn myötä olemme päässeet harjoittelemaan hieman lisää ohjauksen alkeita ja sanallisten vihjeiden erottelua. Lisäksi hyppytekniikka kuuluu mukaan ohjelmistoon.

Serpentiinin alkeita
Hyppytekniikkaa: Set point ja progressive grid
Throwback threadles
Treenikoostetta: threadles, takaakiertoa, focus forward
Treenikoostetta: takaakiertoa ja olkapääkäännöstä

Nose work

Joulukuun ajan Disco sai nauttia ohjatuista treeneistä kerran viikossa 100 Paw Scent Dogissa. Tykättiin molemmat edelleen kovasti, ja täytyy myöntää, että vaihtoehto treenata vain Discoa tällä kertaa oli varsin hyvä. Päästiin keskittymään Discon kanssa perusasioihin, treenipaikka tuli tutuksi Discolle ja lisäksi edistymistä tuli varsin mainiosti. Purkkiradalla tutkitaan säntillisesti jokainen purkki ja sisäetsinnässäkin tehdään tarkkaa työtä. Aikaa siihen välillä kyllä menee. Itsenäisesti on sitten tullut tehtyä ulkoetsintää, joista osa välillä vähän vaikeita, mutta osassa Disco on yllättäen ollut nokkelampi kuin Kero.

Etsintää asemalla
Mökkietsimistä
Kotinosea

Muuta kivaa

Go line up -tempun treenausta
Yhteistemppuilua