Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

22.3.2008 Kisoissa

Kisasimme tänään kaksi starttia ATD:n kisoissa Purinalla. Ensin oli hyppyrata ja sitten agilityrata. Molemmilla radoilla tuomaroi Minna Räsänen.

22.3.2008 ATD HyppyrataHyppyrata meni vähän niin ja näin ohjauksellisesti. Myry olisi ollut parissa kohtaa menossa väärälle esteelle, mutta sain kuin sainkin sen menemään sitten oikein. Isot kaarrokset tuli kuitenkin. Lopussa sitten tuli ohjausmoka, kun en ehtinytkään tehdä valssia putken edestä ja tokavikalle hypylle tuli sitten kielto. Aikavirhettäkin tuli 2,73s, joten todennäköisesti ei oltaisi ihanneaikaa alitettu, vaikka ei olisikaan tuota kieltoa tullut. Viisi virhepistettä ja tuo aikavirhe eli yhteensä 7,73.

22.3.2008 ATD AgilityrataAgilityrata meni ohjauksellisesti paljon paremmin kuin hyppyrata. Myry oli paremmin kuulolla. Toisaalta taas tein jo heti kolmannelle hypylle ohjausvirheen ja sain Myryn ohittamaan esteen ja myös hyppäämään esteen väärään suuntaan. Hylkyhän siitä sitten tuli. Loppurata meni ok, paitsi kepeille en itse ehtinyt mukaan ja kun jäin jälkeen, niin vaikka Myry haki kepit oikeasta välistä, niin ei suorittanut loppuun. Tässä vahvistui taas se juttu, että tällä hetkellä en voi jäädä Myrystä jälkeen kepeillä. Hyppyradallahan Myry meni oikein vauhdikkaasti kepit, samoin tuo uusintayritys oli ok.

Maanantaina on luvassa vielä pari starttia ja sitten on pakko pitää kisataukoa. Tekee varmasti koirallekin ihan hyvää ja toisaalta myös itsellenikin, kun ottaa jo hieman päähän omat ohjausmokat, joiden takia nollaradat taitavat jäädä vain haaveeksi…