Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

17.8.2010 Treeniä

Treenattiin illalla Vihdissä.

Myrylle tehtiin helppo ja hauska treeni, jossa ensimmäinen piilo oli kuusen latvojen alla. Tämä oli sinänsä aika hauska, koska lähdettiin kiertämään aluetta siten, että mentiin sellaisten elementtien luota ja sieltä Myry sai hajun pöpelikköön. Sinä aikana olimme ehtineet jo liikkua hieman, joten Myry joutui sitten kiertämään vähän ylimääräisesti noita hökkeleitä. Ja rullan luovuttamisen jälkeen Myryn mielestä mukana kulkeneiden ihmisten näyttö olisi ollut ihan riittävä. Hohhoi. No, lähdettiin sitten kuitenkin oikealle näytölle ja mentiin aika haipakkaa ja siinä itsekin hieman kompuroin, mutta perille päästiin. Hyvin kuusen alta löytyi henkilö.

Tämän jälkeen tuli vähän koirahäiriötä (koiran ulkoiluttaja polulla vastaan), mutta sitten päästiin jatkamaan treeniä. Toinen piilo oli sellainen helppo piilo (eli tietä pitkin, mutkan takaa), joka suoritettiin vauhdikkaasti. Hyvin siis meni :)

Viimalle oli myös pari piiloa. Ensimmäinen oli se elementtihökkeli, jossa maalihenkilö kiipesi ylös piiloon (näkyi lippis). Tämä meni oikeastaan ihan hyvin eli aika nopsaan Viima sai hajun ja alkoi tarkentaa, mistä se haju tulisi. Ihan kivasti Viima keksi hypätä matalampaa elementtiä vasten ja katsoa, olisiko siellä (ei ollut) ja siirtyä sitten toiselle puolelle katsomaan ja sitten vielä keksi vilkaista ylöspäin, ja siellähän se olikin :) Sunnuntain puupiiloista oli ilmeisesti hyötyä.

Toinen piilo oli sitten toisella suunnalla eli rinnettä alas ja ylös. Saatiin liikkua yhdessä, ja tämäkin sujui oikein kivasti :)