Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

11.1.2013 Perjantaiagia

Perjantaipakkasilla kiiruhdettiin agivuorolle Sporttikselle. Treenisuunnitelmana oli treenata koiran linjalle heitettävää vahvistetta.

Ensimmäisessä jaksossa tehtiin Myryn kanssa pelkällä suoralla putkella ja lentävällä pöllölelulla. Lelu lensi vähän kehnosti, joten koiran linjalle heitettävä ei oikein natsannut. Vaihdettiin seuraavaan jaksoon heittoon sopivampi wubba-lelu. Toisessa jaksossa ennen putkea oli hyppy, ja varsin kivasti Myry kyllä irtosi eikä vilkuillut sivuille ”vaun” jälkeen. Kolmannessa jaksossa jatkettiin wubballa ja lisättiin putken jälkeen vielä muuri. Myry irtosi edelleen varsin kivasti, ja katsoi myös suoraan :)

Viiman kanssa tehtiin myös kolme jaksoa, joissa ekassa keskityttiin enemmän pöllölelujen kanssa puuhasteluun (paremmin piippaavaa lilaa Viima jäi mieluummin piipittämään/juoksemaan sen kanssa). Tokassa jaksossa tehtiin putkea wubba-leluilla, ja kolmannessa jaksossa muisteltiin muurin suorittamista. Varsin hyvin irtosi muurillekin eri kulmista, eikä putken lisääminen edeltäväksi esteeksi ollut mikään ongelmaa.  Hyvin oli vanhuksellakin vauhtia :)