Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

10.6.2012 Pienet treenit Siuntiossa

Piipahdettiin agitreenien jälkeen Siuntiossa, missä äitini on nyt kyläilemässä. Ja niinpä äitini pääsi taas kerran hieman piiloutumaan :)

Viimalle otetiin kolme piiloa, joista eka oli vajan takana olevien röykkien ympäröimän puukasan pressun ja puulevyn alla. Tämä oli yllättävän hankala tarkennettava Viimalle. Haju tuntui menevän vähän sinne sun tänne  ja maalihenkilön tarkentamiseen meni vähän aikaa (Viiman mielestä piilo oli aika monessa paikassa alueella…).

Toinen oli metsän puolella noin rinteen puolivälissä. Mentiin Viiman kanssa alapuolelta, mistä Viima kyllä nappasi hajun mitä todennäköisemmin, koska lähdin peräänkin. Mutta edelleen tarkentamisen kanssa oli ongelmia, ja Viima jopa näytti siltä, että kysyi minulta apua. Ei sitä kuitenkaan saanut, joten sai pähkäillä itse, ja löytyihän se henkilö ihan siitä läheltä.

Kolmas otettiin sitten lähelle autoa, sen taakse puskaan. Tätäkin Viima sai vähän aikaa työstää, mutta tällä kerralla tarkentaminen onnistui hyvin eikä mitään ihmeellisyyksiä sitten ollut.

Viima.

Myrylle oli 3+1 piiloa. Tarkoituksena oli tehdä helpot, sellaiset ilmaisuun keskittyvät treenit. Ensimmäinen piilo oli leikkimökin takana rinteessä kuusen alla. Tämä meni hyvin :) Toinen oli sitten alapihalla maalitaulun takana eikä tässäkään mitään ongelmia. Kolmas oli sitten kaivon lähistöllä metsässä kuusen kätköissä. Eikä tässäkään mitään häikkää. Myry suoritti nämä kaikki tosi varmasti, hyvällä innolla ja rullat tuotiin vauhdikkaasti takaisin ja pidettiin niitä myös vapautukseen asti.

Otin kuitenkin vielä yhden ilmaisun ihan näkölähtönä (= Myry näki, kun henkilö käveli eteenpäin ja jäi seisomaan puun taakse). Tämäkin oli vauhdikas ja teknisesti hyvä ilmaisu :)

Myryllä oli tosi kiva vire, vaikka sillä olikin jo rankat treenit takana. Olisikohan päivällä pohjavillojen harjaus vaikuttanut asiaan?

Myry poseeraa.

Ja tässä vielä todistusaineistoa harjaamisesta:

Todistusaineistoa.