Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

27.6.2010 Juhannustreeniä

Treenattiin Nurmijärvellä lämpimissä olosuhteissa iltapäivällä.

Viimalle otettiin semmoinen kiva harjoitus, että ensimmäinen maalihenkilö oli ”piilossa” metsätien reunassa seisten mutkan takana eli näkyvillä, mutta ei kuitenkaan suoraan, kun lähetin koiran etsimään tietä pitkin. Ilmaisussa ei ollut mitään ongelmaa :) Ja Viima saikin sitten jo aika nopsaan maalihenkilöltä lelun palkaksi.

Tästä sitten jatkettiin metsän puolelle. Maalihenkilöt (2) menivät yksitellen piiloihin, mutta näiden ilmaisuissa ei ollut mitään ongelmia eli semmoista peruskivaa etsimistä ja haukkumista koiralle :) Muutenkin Viima oli semmoinen rauhallinen, ei ylimääräistä sählinkiä tai ääntelyä tms. Ehkä sää vaikutti, ja varmaan myös se, että nyt juhannuksen aikana on saanut olla pihalla ja hieman riekkua Myryn kanssa aina välillä.

Myrylle oli kaksi piiloa toisen metsätien varrella metsän puolella. Ensimmäinen oli mahallaan makaava henkilö kuusten alla ja hyvin tämä sujui. Toinen oli myös makaava, mutta pressun alle peitettynä myös kuusen alla. Ei ongelmia. Hieman lämmin sää vaikutti koiran nopeuteen, mutta hommat tulivat kuitenkin ihan hyvin hoidetuksi.