Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

7.4.2018 Discon 24. viikko

Sunnuntai 1.4.

Mökiltä paluu ja Sporttikseen treenimään. Harjoiteltiin samoja tuttuja vanhoja juttuja kuin aiemminkin eli häkissä olemista silloin, kun Keron kanssa teen lämppäjuttuja ja sitten omassa treenissä lelulle juoksemista, ympyrätyöskentelyä ja häkkiin menemistä.

Video – häkkiin menoa ja vapautusta:

Video – ympyrätyöskentelyä: 

Video – häkissä olemista:

Maanantai 2.4.

Maanantaina kotitreeneissä tehtiin jotain muuta eli treenattiin rullailmaisun palasia eli kuppiin koskemista, rullan ottamista ja sitten vielä alustalle menemistä. Näitä yksitellen, ei vielä ketjuttaen.

Video – häkkileikkiä ohjaajahäiriöillä:

Video – rullailmaisun palaset:

Tiistai 3.4.

Enemmän lepopäivän kaltainen päivä, sillä ilta meni Keron fyssarilla käydessä (Disco oli mukana autossa odottelemassa). Illalla kyllä treenattiin hieman tasapainojuttuja.

Keskiviikko 4.4.

Meillä alkoi tokon alkeiskurssi Koirakoulu Visiolla Anu Rikkilän koutsaamana. Ekalla kerralla oli kyllä luksusta, kun olimme ainoana koirakkona paikalla, joten saatiin mellestää koko hallitilan voimin. Discon kanssa tehtiinkin paljon sellaista, missä Disco itse sai päättää, mitä tapahtuu. Toki omana osanani oli palkita Discoa, kun se teki haluttuja valintoja, mutta jos se teki muita valintoja, niin sitten odoteltiin.

Alkuun kierreltiin hallia ja kontaktista palkkailtiin. Sitten hommaa muuteltiin siten, että kontaktista sai palkan, mutta liikkeessä. Sitten tätä muutettiin vielä niin, että palkka tuli minulta, mutta heitin toisen namin toisaalle, jotta nähtiin, mitä Disco sitten tekee. Ja kyllä se mieluusti tuli luokse ja sai taas namia kädestä että heitettynä.

Loppuun tehtiin myös lelun valintaa eli Disco sai valita mieleisensä lelun ja katsottiin sitten, mitä se sillä tekee. Rallatteluksihan se meni, mutta lopulta oltiin kyllä yhdessä keskellä hallia ja Disco toi lelua minulle.

Torstai 5.4.

Ei sen kummempaa.

Perjantai 6.4.

Kuten ei perjantainakaan, vaikkakin Disco oli mukana, kun käytiin Keron kanssa nw-treenailemassa illalla.

Lauantai 7.4.

Käytiin taas vaihteeksi pentujen leikkitunnilla, missä oli nyt tällä kerralla aika kivasti isoja pentuja paikalla. Sen jälkeen kävimme ulkoilemassa sekä Mustissa & Mirrissä shoppailemassa.