Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

13.12.2017 Muun muassa toimistokoirana

Keskiviikkona kokeiliin ruoassa raakaa sian sisäelinseosta, mutta se ei oikein maistunut tuolle pennulle. Söi kyllä vähän sekä aamulla että päivällä. Illalla taisi sitten olla jo sen verran nälkä, että koko kuppi tuli syötyä tyhjäksi. Toki päivän mittaan tulee muutenkin paljon nameja, ja mukana on ollut kuivattuja sisäelinpalasia, mutta ehkä raaka oli vähän liian tymäkän makuista pienelle.

Illalla kävin hakemassa Discon muutamaksi tunniksi taas toimistolle, missä sai taas tavata vähän ihmisiä sekä sitten nukkua. Automatkat sujuivat myös varsin mallikkaasti.

Toimistokoirana
Rankkaa on

Kotosalla tehtiin ensimmäistä kertaa häkkileikkiä eli palkkasin namilla siitä, että Disco menee häkkiin ja vapautin sitten leikkimään lelulla. Vähän samaa kuin pyyhkeellä tehty alustatreeni, mutta häkkileikki on hallitumpaa ja siihen saa helpommin mukaan häiriöitä ja vauhtia, joten suosin sitä yhtenä muotona.

Ulkoillessa on tehty luoksetuloja sekä palkittu lähellä olemisesta. Lisäksi pihalta sisään onnistuu hyvin ”sisälle”-vihjeestä, silloin Disco juoksee lujaa sisään ja jää pyyhkeelle odottamaan namia.

Leikkiä Keron kanssa

Video häkkileikistä: