Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.12.2017 Pentu tulee taloon (ja Kero 5v)

Sunnuntaina 3.12.2017 Kero vietti 5-vuotissynttäreitään, joten mikäs sen parempi lahja koiralle kuin oma koirakaveri. Kero ehti olla ainokaisena koirana reilun kuukauden, jona aikana se oli kuin varjo entisestään, huomaamaton ja hiljainen (paitsi kun ulos lähdettiin).

Uusi pentu, rodultaan bordercollie ja nimeltään Disco (oikea nimi Mithrandir Disco Heaven) saapui siis meille Kerolle seuralaiseksi ja elämän vauhdittajaksi ja itselleni uudeksi positiiviseksi haasteeksi toivottavasti tuonne agilitykentille. 

Pentu on tullut taloon

Kero otti hyvin asiallisesti pennun vastaan. Ensin nuuhkittiin pentu läpi ja sitten häivyttiin mahdollisimman kauas pienokaisesta.

Repusta löytyi tavarapaljous
Luksuspetiä kokeilemassa

Kohta nukahtaa
Odotetaanko tässä ruokaa?

Illalla käytiin vielä agilityhallilla piipahtamassa, missä pentu sai ihmetellä meininkiä. Automatkailu ei ollut yhtään kivaa, mutta onneksi paluumatkalla Disco oli sen verran väsynyt, että malttoi olla hiljaa. Muuten päivä koostuikin sitten lähinnä nukkumisesta, syömisestä ja pihalle tarpeiden tekemisestä. Hienosti kyllä osasi ulos tehdä eikä sisälle vahinkoja tullut.

Eka visiitti agilityhallille

Tässä vielä linkki muutamiin kuviin, kun Disco (ja veljensä Panda) olivat 5- ja 6-viikkoisia:

Disco 5 ja 6 vkoa (kuvagalleria)