Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

21.-23.8.2010 Visiitti Itä-Suomessa

Piipahdettiin loppuviikosta Itä-Suomessa, jossa pojilla olikin paljon puuhaa :) Perjantai-ilta/yö meni matkatessa, mutta heti lauantaina oltiinkin sitten liikkeellä. Oltiin varmaan lähes koko päivä ulkona tai muuten vain menossa, joten paljon lepohetkiä ei koirille tainnut tulla. Käytiin mm. kolmen tunnin kävelylenkillä UKK-reittiä pitkin. Illemmalla oli tarkoitus käydä katsomassa Filmikylää, mutta se olikin mennyt jo kiinni. Myöhemmin illalla oli sitten vuorossa saunailua, jolloin pojat saivat lepäillä alamökin pihalla lepakoita ja nuotiota katsellen. Sadekin alkoi.

Sunnuntai menikin sitten enemmän koomaillessa, kun sattui vähän kehnompi sää eli satoi vettä. Illemmalla pojat kyllä pääsivät hieman kyläilemään, joten jotain virikettä kuitenkin oli tarjolla. Sunnuntai oli muutenkin vähän sateinen tai ainakin märkä päivä, mutta se ei estänyt sitä, etteikö pientä etsintätreeniä olisi voitu tehdä. Itävaltalaiselle Natalielle piti hieman näyttää, mitä nämä koirat tekevät :) Ensin Myry sai etsiä äitini helposta piilosta, minkä jälkeen Natalie meni Viimalle piiloon. Siinä vaiheessa alkoi jo hämärtyä kunnolla, ja yllättäen piilopaikka ei ollutkaan helppo vaan Viima sai tehdä kunnolla töitä pienellä alueella paikallistaakseen hajun. Hyvin kuitenkin löytyi :) Sitten vielä käytiin etsimässä äitini vähän helpommasta paikasta. Kyllä Natalie tuntui vakuuttuvan koirien kyvyistä ja sanoikin, että jos hän katoaa, niin haluaa, että nämä koirat tulevat etsimään :) Taisi muutenkin ihastua lapinkoiriin (ja etenkin Viimaan) ;)

Maanantaina olikin sitten jo luvassa autossa oleskelua kotimatkan merkeissä. Väsyneitä koiria oli kyllä kyydissä mukana. Sitä ennen toki käytiin vielä puolen tunnin juoksulenkillä vesisateessa.

Näkymää alamökin rannalta.  Löydä kuvasta Viima.