Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

8.-9.2.2014 Mökkivisiitillä

Landepostauksia ei ole nyt vähään hetkeen ollut, sillä ylläri, ei olla landella käyty peräti yhteen viikonloppuun! Ohhoh! No, nyt sitten mentiin lauantaina, ja sunnuntaina huristeltiin taas takaisin eli sellainen pikakeikka oli tälläkin kertaa tiedossa. Lämmöt möksässä olivat pysyneet oikeinkin hyvin (+14C), joten lämmitykseen ei tarvinnut uhrata paljoakaan ajatusta.

Lunta oli vielä jonkun verran, vaikka sunnuntaita kohti tuntuikin sulavan kovaa vauhtia, kun plussan puolella kuitenkin oltiin. Mitään sen kummempaa ei tehty muuta kuin ulkoiltiin taas lähimaastoissa, ja Kero sai pikkaisen myös treenatakin. Ja treenithän sujuivat vallan mainiosti :)

Sennuosastokin jaksoi kirmailla matkassa mukana varsin hyvin. Ja Myry huolehti kyllä oikein hyvin pennun leikittämisestä. Ja ne lumipallot… ne olivat kyllä kaikkien poikien mielestä oikein hyvä juttu!

Lumileikit jatkuvat.
Lumileikit jatkuvat.
Kenellä on isoin pallo?
Kenellä on isoin pallo?

Treenikooste:

Lauantai 8.2.2014

Ilmaisut: Neljä lyhyttä ilmaisua ihan lähipellolla siten, että mm piiloutui sopivan kuusen taakse, me siirryimme toisaalle ja sitten lähetys. Eka toisto ei ollut ihan näin suoraviivainen (Kero ei nähnyt mm:n siirtymistä), ja niinpä Kero koki alkuun mörköelämyksen (= pysähtyi ja ihmetteli vähän kauempaa, mitä kuusen takana on, kunnes hokasi ihmiseksi ja kirmasi vauhdilla luokse).

Kaikki neljä toistoa sujuivat oikein mallikkaasti, ja rulla tuotiin vauhdilla. Kahdella vikalla oli omaa siirtymistäkin mukana sen verran, että Kero joutui valitsemaan rullaa tuodessaan suoremman reitin, mutta selviytyi oikein hyvin tästä.

Sunnuntai 9.2.2014

Ilmaisut: Neljä lyhyttä ilmaisua, mutta nyt tiheässä kuusimetsässä, jossa Kerolla ei ollut näkömahdollisuutta meikäläiseen ollessaan maalihenkilön luona. Jokaisen toiston kohdalla ilmaisuketju toimi edelleen varsin hyvin, vaikkakin ekalla Kero olikin käynyt mm:llä kahdesti ennen kuin lähti tuomaan rullaa minulle (oli siis mennyt mm:lle, ottanut rullan, kiertänyt pienen rundin ja palannut takaisin mm:lle, ja lähtenyt sitten lopulta tuomaan sitä rullaa minulle).

Toka ja kolmas toisto sujuivat sukkelasti, ja Kero löysi rullan kanssa takaisin, vaikka itse liikuinkin kuusirajan toisella puolella. Neljännellä toistolla lähdin perään, Kero joutui vähän etsimään, korjasin lauenneen rullankin, ja lopulta tehtiin sitten ilmaisu lauenneella rullalla (mm:n luota kuului Keron kirosanat, ilmeisesti juurikin tuon lauenneen rullan takia ;)).

img_7361
Kero kiitää.