Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

8.8.2012 Keskiviikon raksailut

Viima ennen omaa vuoroaan.

Rakennusetsintää oli tälle päivälle luvassa, ja tarkoituksena saada molemmille pojille sellaiset nopeatempoiset treenit (ei hirmuisesti tyhjää etsimistä). Kummallekin alueena alakerta.

Myryn treenit menivät ihan ok. Neljä tyyppiä oli piilossa, ja olivat ihan sopivilla etäisyyksillä toisistaan. Vähän Myry sai kyllä tehdä töitä, ja vähän oli ehkä epävireessäkin. Esimerkiksi toinen piilo oli jonkin sortin komerossa (pimeä) ja maalihenkilö seisoi oviaukon vieressä, ja Myryllä meni hetki ennen kuin se tajusi ottaa rullan suuhunsa. Olin siinä itse kurkkaamassa oviaukosta. Kolmas piilo oli vähän haastavampi, sillä Myry oli käynyt ko. huoneessa, mutta maalihenkilö oli huoneessa oviaukon vieressä olevassa kolossa, ja Myry sai hajun vasta, kun meni syvemmälle huoneeseen. Eka (jossain kolosessa) ja neljäs (kaapissa, ovi raollaan) menivät ihan ok.

Viimalle oli kolme piiloa, ja ensimmäinen löytyi heti rappusten alta. Sinne Viima meni aika suoraviivaisesti haukkumaan. Toista maalihenkilöä saatiin vähän etsiä, mutta löytyi lopulta vessasta seisomasta. Ilmaisu ok. Laitoin tänne valot päälle, kun näytti, että Viima hieman epäröi pimeitä huoneita. Kolmas löytyi sitten hetken päästä varastotilasta hyllyn tasolla makoilemasta. Sinnekin ehdin valot laittaa päälle juuri sillä hetkellä, kun Viima oli paikantamassa piiloa. Mutta saatiin kuitenkin nopeatempoiset treenit :)