Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

8.2.2011 Etsimistä kävelymatkan päässä

Kerrankin sain järkättyä treenaajia tänne lähimaastoon eli päästiin kerrankin kävellen treeneihin :) Muiden koirien vuorojen aikana pojat saivat odotella vieraassa autossa, mutta eipä siinäkään mitään ongelmaa ollut.

Lunta oli päivän aikana tullut aivan valtavasti, mutta sehän ei mitään haitannut. Viimalle otettiin kolme maalihenkilöä, joista ensimmäinen oli sillan alla. Toinen oli toisen polun alussa pusikossa ja kolmas oli rakennuksen alla vähän kauempana. Semmoinen pieni lenkura siinä tehtiin siis. Hyvin kaikki kuitenkin löytyivät ja ilmaistiin oikein hyvin.

Myrylle otettiin lähes samat piilot. Siltapiilo tosin oli siten, että henkilö oli toisella puolella eikä siellä ojassa vaan sopivasti  niin, ettei koiran tarvinnut lumessa rämpiä. Toinen piilo oli sama. Kolmas oli saman rakennuksen alla, mutta toisella puolella. Eipä näissäkään ollut ongelmia vaan Myry työskenteli oikein innokkaasti ja pätevästi. Työskentelyä ei haitannut sekään, että hieman ennen aloittamista hiihtäjä meni meidän ohi samaan suuntaan.