Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

7.6.2008 Hylkyjä

Kisattiin tänään Riihimäellä, jossa tuomarina oli molemmilla radoilla Marja Lahikainen ja tuomariharjoittelijana Johanna Würtrich.

Molemmat radat olivat ihan mukavia, mutta meidän suoritus oli kyllä molemmilla aikamoista sähellystä. Ekalla radalla kolmantena esteenä olleelle puomille ohjasin huonosi ja niinpä Myry hyppäsi esteen sivusta yli ylösmenokontaktin. Seuraava virhe tuli 180-asteisessa hyppykäännöksessä, jossa ohjaus pitkittyi ja Myry juoksi aidasta ohi. Siitä sitten jatkettiin rataa ja pituuden jälkeen olleesta hypystä tippui rimakin ja sen jälkeen tulikin sitten hylkäys, kun Myry pujahti putken väärästä päästä sisään. Aika olisi riittänyt ihanneaikaan. Tältä radalta tuli vain yksi ihanneaikaan yltävä nollarata 33 kisaajan joukosta.

Toinen rata meni hieman paremmin ja selvitettiin mm. 180-asteinen puomi-aita, mutta siitä ohjaus kepeille tuotti ongelmia. Myry meni kyllä oikeasta välistä sisään, mutta jätti samantien yhden välin tekemättä, joten otettiin alusta, jolloin Myry meni väärästä välistä sisään. Kolmas yritys sentään onnistui. Hypyn jälkeen Myry sitten pujahti putken väärästä päästä sisään, vaikka aiemmin olimme menneet saman hyppy-putken onnistuneesti. Nyt en vain sitten ollut ohjauksessa riittävän tarkkana. Tälläkään radalla ei ihanneaikaan yltäviä nollatuloksia tullut kuin kolmelle kisaajalle 31 kisaajan joukosta.

Piirrokset radoista tulee joskus.