Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

7.7.2013 Sunnuntaiaamun treenimiset

Sunnuntaiaamuna ennen pahimpia helteitä kipaistiin vähän treenimässä Kivikon urheilupuiston tienoilla. Kerolle tuttuun tapaan kolme jaksoa ilmaisua sisältäen yhteensä 4+3+3 toistoa. Jokainen jakso tehtiin eri paikassa, ja jokaisessa jaksossa jokaisessa toistossa maalihenkilö vaihtoi paikkaansa. Ja menipä itse asiassa tosi hyvin!

Eka jakso tehtiin nurmikolla puskien vieressä. Maalihenkilö siirtyi joka toistolla vähän enemmän puskaan. Kolmannelle toistolla Kero teki kaksi virheellistä yritystä ennen kuin onnistui eli käytännössä siis otti rullan suuhunsa koskematta kuppia.

Toinen jakso tehtiin kasoilla siten, että maalihenkilö oli alhaalla ja siirtyi joka toistolla edelleen vähän sivummalle. Vähän erilainen maasto siis lähetyksen että näytönkin suhteen, mutta toistot menivät hyvin. Yhdellä toistolla Kero tosin meni kupista vähän ohi, nuuhkaisi maastoa, kääntyi takaisin ja siinä sitten koski kuppia ja otti rullan.

Kolmas jakso tehtiin kasa-alueella, missä oli sopivasti sohva tarjolla. Ensimmäisellä toistolla maalihenkilö oli kyykyssä sohvan vieressä näkyvillä, toisella toistolla oli jo pois näkyvistä ja kolmannella toistolla vielä enemmän sohvan takana. Eli nyt maalihenkilö olikin sitten jo ihan oikeasti häivytetty ainakin lähetysasetelmasta katsoen :) Tokalla toistolla tosin tuli virhe (ei koskenut kuppia), mutta Kero korjasi sen ihan hyvin. Korjasi itse asiassa toiseenkin kertaan, kun ei huomannut ? näyttöalustaa vai olikohan niin, ettei sitä oltu ehditty vielä laittaa maahan eli toisin sanoen Kero otti rullan uudestaan suuhunsa koskematta kuppiin. Ja tämä tuli hyväksyttyä. No, ei voi mitään. Vika toisto kuitenkin meni täydellisesti :)

Seuraavalle kerralle mietitään sitten taas jotain uutta :) Alustaa voisi esimerkiksi alkaa häivyttää eli joillain toistoilla jättää yksinkertaisesti vain pois. Kupin kanssa pitää edelleen olla tosi tarkkana, ja siinä maalihenkilön rooli onkin tosi tärkeä :) Näytölle Kero lähtee ennenaikaisesti eli sinkaisee heti irroitusvihjeestä, mutta hiotaan tuota sitten joskus muissa yhteyksissä.

Treenin jälkeen kävin Keron kanssa vielä vähän ulkoilemassa alueen nurtseilla, missä vähän leikittiin ja tehtiin kiihdytyksiä :)

Treenin jälkeen.
Treenin jälkeen.
Nautiskelua auringossa.
Nautiskelua auringossa.