Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

Agirykäisy

Wuhuu, viikon aikana kolmet ison kentän ratatreenit! Maanantaina olimme Discon kanssa Niinulassa tekemässä mölliratatreeniä. Siistiä! Lauantaina vuorossa oli Suomen H360-porukan treenimiitti Strömfors Dog Sportsissa, ja sunnuntaina osallistuimme Discon kanssa uuden lisenssiseuramme NASin (Northern Agility Sport) treeneihin.

Strömfors Dog Sportsissa
Strömfors Dog Sportsissa
Kerokin pääsi tekemään kunnolla agsaa
Kerokin pääsi tekemään kunnolla agsaa

Kaiken kaikkiaan oli kyllä tosi hienoa päästä juoksemaan isolla kentällä, ja mikä tietty parasta, Disco jaksoi hienosti nämä kaikki treenit! Ja tuolla Loviisassa Kerokin pääsi baanalle, ja olipa kiva huomata, että kyllä se Kerokin vielä agilitystä taitaa tykätä! Ja hieno paikkahan tuo Strömfors kyllä on! Meidän vuorosta jäi sen verran aikaa, että hyödynsin loppuajan tekemällä Kerolle pari piiloa hallin laitamille. Piilot valitsin niin, että näkisin, miten ilmastointi vaikuttaisi työskentelyyn, mutta eipä se niin hirveästi vaikeuttanut Keroa (video 1 ja video 2).

Pojat lauantain treenien jälkeen
Pojat lauantain treenien jälkeen

Ja kun sunnuntaina kävimme uuden seuramme treeneissä, niin oli hienoa huomata, että vastaanotto oli kiva ja että saimme ihan älyttömän positiivista palautetta tekemisestämme ja tietty siitä, miten hieno agilitykoiran alku Disco on!

Disco NAS-treenien jälkeen
Disco NAS-treenien jälkeen

Seuraavassa videokoosteet viikon ratatreeneistä:

27.5.2019 Disco isolla kentällä
1.6.2019 Disco H360-Suomen miitissä
1.6.2019 Kero H360-Suomen miitissä
2.6.2019 Disco NAS-treeneissä