Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

7.1.2016 Pakkasagit

Kunnon pakkastreenit, sillä mittari näytti treenien aikaan -26C! Mutta eipä hätää, saatiin verkkailut tehtyä ihan hyvin ja koska meitä oli treeneissä vain kaksi, niin sisällä pystyi hyvin olemaan ja tekemään pari treeniä. Ja sitten päälle hyvät verkkailut ulkona. Keroahan ei luonnollisesti pakkanen juurikaan haittaa, joten suhteen ei mitään ongelmia, kunhan koira pysyy noin muuten lämpimänä.

Tehtiin kaksi treenipätkää. Ensin valkoisilla palluroilla merkattu, sitten mustilla palluroilla merkattu. Rimat olivat matalat (40 cm) tuon pakkasen takia. Molempia ratoja tehtiin kolme kertaa, ja eipä niissä sen kummempia. Hyvin ehdin tekemään valssit, ja koiralla oli ihan kivat käännökset.

Viimeisellä radalla vika suoritus oli ehkä paras. Ja muutenkin siirrot menivät kivasti, leikki onnistui hyvin ja nami kelpasi. Jos jotain huomioitavaa, niin tuon tokan radan 3. esteen kohdalla jarrutus voisi olla aikaisemmin, jotta koira ehtii siihen reagoida ja kääntyä kohti putkea. Nyt meni hyppy vähän turhan pitkäksi.

7.1.2016 Treenirata
7.1.2016 Treenirata