Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

6.9.2013 Ilmaisuja ja sen päälle etsimistä

Perjantaina treenailtiin Teknobulevardin maastoissa vähän isommalla porukalla.

Alkuun otettiin vähän hallittavuusjuttuja viereisellä parkkiksella. Hiukka oli Kero täpinöissään eli vinkuna on kyllä älyttömän herkässä, hmm… Luoksepäästävyyttäkin tehtiin, ja siinä meni aikas kivasti, kun palkkioksi nätisti vierellä olemisesta Kero sai mennä moikkaamaan. Ehdottomasti pitää siis jatkaa näitä hallittavuusjuttuja häiriössä, ja kotiläksynä jalostaa katso-leikkiä pidemmälle, koska uskoisin sen olevan todella hyödyllinen juttu tämmöiselle täpinäpojalle.

Ilmaisun osalta tehtiin toistot metsän puolella ja keskityttiin kivipiiloihin. Ensimmäinen toisto kiven edessä. Toisella toistolla maalihenkilö oli kiven päällä, mutta Kerolle sattui työtapaturma ja tipahti kiveltä. Uusi yritys ok. Otettiin kolmas vähän matalammalle kivelle, ja neljäs sitten helpompaan kohtaan puskaan taakse. Tässä vikassa tosin jalka meni taas rullan läpi, mutta uusintayrityksellä ok. Jo oli teknisiä vaikeuksia, mutta Kero suoriutui hyvin. Jakson päätteeksi sai myös hyvät kehut muulta porukalta.

Kero pääsi vielä myöhemmin uudestaan puuhiin levättyään hetken autossa. Maalihenkilö (eri kuin ekassa jaksossa) oli mennyt valmiiksi piiloon sopivalle alueelle puskaan piiloon. Kero oli ihan täpinöissään, ja alun se veti ihan täysillä, tsekkasi vanhat hajut ja sai juostessaan rullan laukeamaan. Laitoin sen sitten takaisin, ja Kero jatkoi hyvin duuniaan. Edettiin, ja jonkin matkan päästä Kero sai selkeästi hajun, meni puskaan, kävi koskemassa kuppiin, etsi kovin rullaansa ennen kuin lähti tulemaan, luovutus ja näyttö (alustaa ei ollut) ok :) Olipas hieno suoritus. Namipalkan jälkeen maalihenkilö leikitti Keroa, ja hyvinhän sekin sujui. Sitten vielä muutkin ryhmäläiset saivat leikkiä Keron kanssa tai syöttää loput ruoat. Tästä on taas hyvä jatkaa :)

Illan päätteeksi Viima ja Myry saivat vielä etsiä vaatekappaleen. Olivat molemmat oikein innoissaan, että pääsivät tekemään vähän hommia :)