Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

6.12.2017 Itsenäisyyspäivän kisoissa

Itsenäisyyspäivänä otettiin iisisti, sillä meillä oli Keron kanssa agilitykilpailut Racinel Areenalla. Pentu sai viettää aikaa kotosalla, kun saatiin sisko dogsitteriksi kisojen ajaksi. Pentu oli alun jälkeen vain nukkunut.

Kisoissa meni varsin kivasti, vaikka tuloksilla ei juhlittukaan. Kero oli jo verkkaillessa pirteä ja namikin kelpasi hyvin. Ja ennen startteja hetken hallissa odotellessaankin oli ok. Ekassa startissa alussa tuli sössittyä aikaa tokan ja kolmannen hypyn välissä. Kepitkin otettiin pariin otteeseen uusiksi, kun ensin Kero bongasi jotain hajua kesken pujottelun ja rytmi katosi ja sitten uusintayrityksellä mentiin väärältä puolelta sisään. Tästä siis 10vp. Saatiin vielä 5vp, kun yksi rima tippui alas. Lisäksi saatiin aikavirhettä yli 12 sekuntia. Mutta noin muuten oli hyviä pätkiä, esim. kaikki kontaktit menivät kivasti ja loppusuorakin tultiin hyvin :)

Toka rata oli simppelimpi, mutta mokasin itse sen, kun valssailuni myöhästyi ja olin Keron tiellä. Kero suoritti sitten hypyn takaa ja hylky tuli. Muuten rata meni kyllä puhtaasti. Kepitkin ok (vaikkakin hitaat) ja kaikki kontaktit jees, samoin loppusuora.

Kero kisojen jälkeen
Pienen unityylinäyte