Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

6.12.2015 Raunioilla

Itsenäisyyspäivänä treenattiin tehokkaasti Espoossa Oittaalla raunioilla. Mukana olivat molemmat koirat, joten kun tehtiin pari kierrosta, niin myös Myry pääsi vähän treenimään.

Kerolla oli kaksi piiloa, toinen keskikasan liepeillä oleva piilo, ja toinen piilo oli vastaavasti yläkasalla tiilien seassa oleva kaivonrengaspiilo. Eipä näissä sen kummempia. Ekassa vähän arpoi ilmaisun suhteen (kesti hieman), mutta toisella oli ihan sujuvaa. Vähän oli ehkä vaisuhkoa meininkiä. Myryn rulla (ja asetukset) oli käytössä.

Mutta sitten Myry. Myry pääsi ihan tekemään kunnon treenin, ja vanhus oli ihan innoissaan! Siellä se sitten vouhotti. Ekan kanssa meni hetki tarkentaessa, mutta lopulta löytyi vihreän hökkelin takaa. Sen verran Myry oli innoissaan, ettei malttanut luovuttaa edes rullaa, kun meni näytölle.

Toka löytyi sitten metallihökötyksestä pienen tarkentamisen jälkeen. Kolmatta saikin sitten työstää ihan kunnolla, kun haju painui kasoille päin (elementtitalohökötyksesssä ihminen) ja Myry ei keksinyt oikeata reittiä piilolle. Tarkensi ja näki kyllä piilon. Noh, mentiin sitten yhdessä sopivampaa reittiä piilolle :)

Mutta olipa hauskat treenit, ja oli kyllä iloista nähdä, miten tuo vanhempi koira tykkäsi siitä, että pääsi vähän hommiin :)

Seuraavassa Ismo Mannilan ottamia kuvia Myrystä:

Ei malta antaa rullaa...
Ei malta antaa rullaa…
Ekalla piilolla nautitaan kunnolla palkkaa
Ekalla piilolla nautitaan kunnolla palkkaa
Toka löytö tehty, palataan jatkamaan
Toka löytö tehty, palataan jatkamaan
Kolmannella piilolla
Kolmannella piilolla