Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

5.12.2017 Eläimiä ihmettelemässä ja leikkimässä

Tiistain ohjelmisto koostui aamupäivän vierailusta Fallkullan kotieläintilalla ja illemmalla Koirakoulu Vision pentujen leikkikoulussa.

Fallkullassa nähtiin kaikenlaisia eläimiä: lehmiä, kanoja, ankkoja, minipossuja, vuohia, pupuja, lampaita ja hevosia. Erilaiseen hajumaailmaan oli hyvä tutustua näin lunkisti (huom. eläinten sisätiloissa kävimme henkilökunnan luvalla, sinne ei siis oikeasti saa koiria viedä). 

Kanoja
Minipossut
Sarvipäätä nuuhkimassa
Salamapää

Illemmalla suhattiin autolla Nurmijärvelle Koirakoulu Vision pentujen leikkikouluun. Siellä oli muutama pentu paikalla, joihin Kero pääsi tutustumaan. Ensin Kero oli pienessä aitauksessa kanssani ihmettelemässä meininkiä, ja kun näytti siltä, että alkaisi kiinnostaa mennä mukaan, avattiin aitaus. Ehkä jotain pientä leikin tunnustelua oli ilmassa, vaikka välillä juostiinkin turvaan. 

Leikkikoulussa

Noin muuten päivän mittaan nukuttiin kovasti (mm. autoilut sujuivat pääasiassa nukkuen, loppuvaiheessa Nurmijärvelle menoa tuli kyllä muutama minuutti ääntelyä), käytiin pihalla pissalla ja kakilla, syötiin puoliksi nappuloita ja raakaa kalkkunaa sekä ruokailun yhteydessä harjoiteltiin naksusanaa ja luoksetuloa ja ihan illalla puuhasteltiin vähän tasapainotyynyllä.

Vieretysten illalla

Lisää kuvia tältä päivältä (lisätty myös kuvagalleriaan):