Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

5.10.2012 Perjantaipuuhastelut agihallissa

Aika yksinäistä oli taas agilityhallissa perjantai-iltana. Toisella puolella ei ollut ketään. Eipähän tarvinnut välittää mistään ylimääräisistä äänistä (tosin siellä ulkopuolella jossain lähistöllä pörräili kyllä autoja).

Myryn treenit

Suunnitelmassa oli lisätä sivuttaisetäisyyttä ensin kahdella esteellä, sitten bermudan kolmiolla ja sitten ottaa vielä irtoamista putkeen. Kahdella esteellä pääsin viiden metrin sivuttaisetäisyyteen (sen verran antoi tila siinä kohden myötä). Ihan kivasti Myry irtosi, ja linja säilyi.

Bermudan kolmiossa pääsin lisäämään esteiden välistä etäisyyttä (yht. 6 toistoa), mutta sivuttaisetäisyydessä vähän lipsuin. Ehkä parissa ekassa hypyssä etäisyys vielä säilyi, mutta ennen palkkausta olin jo tullut taas n. metrin päähän hypystä.

Putkeen irtoamisessa en oikein saanut sivuttaisetäisyyttä tai muutenkaan kunnon irtoamista. Esim. kahdella hypyllä Myry järjestään veti väärään päähän putkea edestäni. Eipä tässä muu auta kuin treenata pohjataitoja ja yrittää saada putkeen irtoaminen paremmaksi ennen kuin mietin sivuttaisetäisyyksiä.

httpv://youtu.be/jKOpGOh2mWk

Viiman treenit

Viiman kanssa tehtiin rullailmaisua, videolla viimeisen treenisession harjoitus. Sitä ennen vahvistettiin ihan vain kuppiin koskemista ja rullan ottamista vihjeestä koskemisen jälkeen. Käytiin me sitten tekemässä yksi putkikin. Viimalla oli kyllä hyvä asenne treenaamiseen tällä kerralla :)

httpv://youtu.be/oVUNZxhxCUU