Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.9.2008 Agitauolta paluu

Pitkästä aikaa olimme agilityn ohjatuissa treeneissä. Edelliset olivat joskus kesän alussa ja omaehtoisesti käytiin kerran heinäkuussa. Sen jälkeen ei olla edes ajateltu agilityä :D

Tauosta huolimatta Myry oli ihan mukavassa vireessä. Lämppäriesteissä (kepit ja pari hyppyä) meni oikein kivasti. Hypyissä otin takaakiertoja ja olivat ok. Samoin kepit menivät oikein hyvin. Oman vuoron jälkeen otin vielä pari kertaa tosi vauhdikkaasti kepit (hölkkäsin itse siinä vähän edellä kirittämässä) ja hyvin meni, lelupalkka tuo kyllä sopivasti lisää vauhtia :)

Itse treenirata oli hieman kinkkinen ja se sisälsi muutaman hankalan kohdan: hypyltä A-esteelle, jonka molemmilla puolilla odotti putken suut; toisen hypyn jälkeen ohjaus A-esteen alta menevään putkeen (sama kohta kuin em.), sitten kolmen hypyn rykelmä, joissa jokaisessa tehtiin takaakierrot; sitten ohjaus A-esteelle, jonka molemmilla puolilla myös putken suut odottamassa.  Radalla oli myös rengas, keinu ja kepit pariin otteeseen, yhteensä 20 estettä. Muuten rata sujui ihan kivasti, mutta alkuun ohjaus A-esteelle oli hakusessa, samoin hyppyrykelmä ja lopussa vielä A-esteen loppukontakti oli varsin heikko (pitää jatkossa malttaa hiljentää ja ottaa ne kontaktit kunnolla, kun ne ovat vähän häilyvät…).

Ihan ok aloitus ja ehkäpä voimmekin jo taas alkaa katsella tulevia kisojakin :)