Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.5.2008 Ilmaisutreeniä

Otimme tänään pienet ilmaisutreenit.

Myrylle otin vain tiellä perusilmaisua ajatuksena se, että se menisi perusasentoon ennen näyttöä. Tehtiin viisi toistoa. Näytölle olisi ollut suuri hinku. Jälkeen päin aloin sitten miettiä, että kannattaako tuota nyt sittenkään viilata, kun en ole perusasentoa vaatinut ennen näyttöä. Ketju on muuten kuitenkin kunnossa ja Myry odottaa näyttönarun laittamista (tosin tänään se halusi varastaa näytölle ennakkoon muutamaan otteeseen). No, pitää miettiä. Voihan tuota viilausta harrastaa vaikka kotona. Toisaalta mulla on tapana ruveta säätämään ehkä turhankin kanssa, joten ehkä pitäisi keskittyä tärkeämpiin asioihin…

Viimalle oli kolme pistoa eripituisin ilmaisuin, palkkaus kuitenkin vasta sitten, kun olin itse paikalla. Meni ihan kivasti.

Treenailun jälkeen koirat pääsivät sitten olemaan ulkona, aluksi Brunon ja Lujahin kanssa, sitten kahdestaan pihahäkissä, kun paikalle tuli muita ihmisiä. Viima jaksoi louskuttaa aika paljon. Myrykin haukkui jonkun verran etenkin silloin, jos ihmisiä/koiria kulki ohi, mutta muuten se otti paljon lunkimmin.

Sitten pojat pääsivät vielä näyttämään ilmaisutaitonsa. Hieman jänskätti, kun paikalla oli paljon ihmisiä. Viima oli ok ja Myrykin odottamaani parempi (epäilin jaksaakohan se edes) kiintorullan kanssa. Koko ilmaisuketju meni oikein kivasti (ei perusasentoa näyttöä ennen).