Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

31.10.2008 Agia

Treenailtiin taas Purinalla. Tällä kerralla otin Myrylle kaksi treenisessiota ja Viimalle yhden siinä välissä.

Ekalla kerralla Myryn kanssa otettiin vähän pientä radanpätkää hyppyjen, pituuden ja a-esteen kera ja sitten vielä vähän keppejä. Sitten olikin Viiman vuoro.

Viiman kanssa otin muutamaa estettä. Ensin suoraa putkea. Sitten otin pari hyppyä (90-astetta), sitten laajensin kolmannen hypyn takaisin (eli hyppy, hyppy 90-aste vasemmalle, sitten käännös ja takaisin eka hyppy eli 90-aste oikealle). Kun tämä sujui (yllättävän hyvin kyllä), niin aloitin sarjan suoralta putkelta eli putki, käännös 90-ast. vas. hyppy, käännös 90-ast. vas. hyppy, käännös takaisin ja 90-ast. hyppy.

Tuo sarja meni ihan kivasti, kun ylipäätään keksin ottaa Viiman perusasentoon ja seurauttaa sitä hetken ja sitten suoraan kädestä esteelle. Alkuun Viima nimittäin alkoi vain haukkua ja hyppiä taaksepäin, mutta maahanmenokäskyt ja seuraamiset rauhoittivat kummasti. Otettiin sitten vielä lisäksi puomin ja a-esteen kontakteja sekä myös keppirivistöä muutaman kerran. Treenailun jälkeen Viima oli kyllä ihan fiiliksissä ja heilutteli häntää ja halusi pitää kontaktia :)

Myryn kanssa otettiin sitten toisella treenisessiolla kolmen hypyn sarjaa (kaikki hypyt 180-asteisesti toisiinsa nähden) ja sitten 180-asteisesti vähän kauempana oleville kepeille ja palkkaus (pallo) keppien jälkeen. Sujui oikein hyvin. Sitten lisäsin vielä keppien päässä olevan u-putken ja vielä kepit uudestaan ja vasta sitten palkkaus. Lisäksi tehtiin vielä pientä sarjaa (suora putki, vas. 90-ast. hyppy, vas. 90-ast. hyppy ja keinu). Treenailun aikana otettiin vielä jotain muuta pientä, kuten peruskontakteja jne.