Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

30.7.2015 Takaisin agilityn pariin

Jeejee, pitkästä aikaa taas ohjattuihin agilitytreeneihin! Hieman etukäteen jänskätti, kun taukoa oli takana jonkun verran (siis ohjatuista nyt ainakin) ja olimme Keron kanssa nyt myöhemmässä ryhmässä.

No, ihan turhaanpa jännitin. Tehtiin hyvä ja perusteellinen alkuverkka sekä väliverkat (koska oltiin viimeinen koirakko). Eipä siinä mitään, saatiin sitten ihan rauhassa omalla vuorollakin treenata ja tehdä paria pätkää, joissa molemmissa teemana oli pimeän putkenpään löytäminen. Noh, olihan se kieltämättä vähän haastavaa eli pitääpä harjoitella lisää eri lähetyskulmia putkeen.

Vikalla pätkällä tuli pieni kömmähdys, kun Kero putkesta tullessaan porhalsi suoraan keinulle. Keinuahan ei olla tehty. Noh, eipä siinä mitään. Kero juoksi keinun loppuun, melkein jäi 2on-2off-asentoon, mutta jatkoi siitä sitten matkaa ja vähän hämmästyi keinun kolautusta. Tämän jälkeen modattiin vähän ympäristöä, joten toistamiseen Kero ei keinulle enää voinut painaltaa.

Muuten treenit siis sujuivat ihan kivasti. Kero oli hyvin hollilla, oli riittävän innokas, takaakierrotkin menivät ok ja nami maistui. Lähinnä itse olin jotenkin tönkkö, kun en oikein taida tykätä tämmöisistä teknisistä jutuista, missä vain ollaan lähinnä paikoillaan ja kieputetaan koiraa. Tarvitsee liikuntaa! :D

Ohessa piirrokset noista treenipätkistä:

30.7.2015 Treenipätkät
30.7.2015 Treenipätkät