Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

30.4.2017 Myryn 14-vuotissynttäribileet!

Vappuaattona vietettiin Myryn 14-vuotissynttäreitä pienimuotoisten hyvänmielen treenien merkeissä. Paikkana oli tuttu Nurmijärvellä oleva hiekkakuoppa, missä on useasti treenailtu näiden vuosien aikana. Siellä myös vietettiin Viiman eläköitymistä vuonna 2012 ja synttäreitä vuonna 2013.

Treenien aluksi vähän herkuteltiin ja juotiin simaa, samalla juteltiin kuulumisia ja suunniteltiin alustavasti treenejä. 

Treenieväät

Ensimmäisenä treenaamaan pääsi synttärisankari-Myry. Hiekkakuopan uumeniin piiloon meni kolme maalihenkilöä. Hetken odottelun jälkeen siirryimme etsintäalueelle, missä Myry pääsi hommiin. Sennu oli heti messissä, ja innokkaasti lähti etsimään. Ensimmäinen tyyppi löytyi hiekkakasojen keskeltä. Toinen löytyi alueen keskeltä pienestä pusikosta, ja kolmas oli kiivennyt vähän rinteeseen. Kaikki tyypit löydettiin ja ilmaistiin, ja palkatkin maistuivat Myrylle hyvin. Oikein mukava treeni siis! :)

Vuoroa odotellessa
Myry treenin jälkeen

Ja vähän videotakin:

Kerokin pääsi treenien päätteeksi etsimään. Sille oli pari tyyppiä piilossa ja ne löydettiin ihan kivasti. Vähän muut hajut alueella kiinnostivat, mutta saatiin kuitenkin ihan hyvä treeni aikaiseksi. Ehkä Kerolle jäi vähän intoakin, kun vaikutti siltä, että se pääsi vasta kunnolla vauhtiin, kun treenit jo loppuivatkin?