Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.9.2015 Lisää ratatreeniä

3.9.2015 treenirata
3.9.2015 treenirata

Torstain treeneissä tehtiin pieni radanpätkä, missä aloitus oli a-esteen alle menevään putkeen, sieltä sitten olkapääkäännöllä eteenpäin hypylle ja putkelle, ja takaisin putkeen valssaten ja tiukka käännös hypylle, putkeen ja sitten vielä yksi hyppy. Plänäsin tähän viimeiseen pätkään kääntökäden käytön.

Mentiin heti ekalla yrityksellä ihan jees, vaikkakin vitosesteelle (putkeen) olinkin valssin kanssa vähän myöhässä. Tokalla yrityksellä yritin jarruttaa selkeämmin ja ehtiä oikeaan sijoittumisvihjeeseen, jotta saisin Keron näppärämmin putkeen.

Nämä pari ekaa toistoa menivät siis ihan kivasti, ja molemmilla toistoilla tuo lopun serpentiinikin meni tosi hyvin. Kero luki ohjausta ja valitsi oikean esteen ja oikeasta suunnasta.

Tämän jälkeen alettiin sitten hinkata noita itselleni haastavia kohtia eli tuota putkella valssaamista. Mutta se taisi olla Kerolle vähän liikaa. Kero nimittäin keksi A-esteen, ja meni joka toistolla sinne keikkumaan ja tarjoamaan 2on-2offia. Saattoi olla, että tähän epäröintiin vaikutti ehkä sekin, että tuon suoran putken Kero jotenkin suoritti hitaasti aiemmilla kerroilla. Kääntyi hitaasti ja nenä oli kohti maata, olisiko ollut jotain hajuja vai hämääntyikö jotenkin siitä, etten tullutkaan mukaan, vaan oli tuollainen täyskäännös?

Video: