Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

3.7.2012 Lappalaisvoittoiset rauniotreenit

Aivan loistosää käydä raunioilla treeneissä, jossa paikalla oli aika paljon lappalaiskoiria (plus muutama muunrotuinen). Älyttömän hyviä suorituksia, ei voi muuta kuin ihmetellä ja ihastella. Etenkin oli mainiota nähdä Myryn siskon Nilan vauhdikasta työskentelyä, liikkuisipa Myrykin vastaavalla tavalla :)

Näkymää piilosta.

Myrylle oli kolme piiloa, joista kaksi ekaa yhtäaikaisesti. Ensimmäinen oli aika helppo, tunnelin pätkä toisen tunnelin kupeessa betonikielekkeen alla. Hyvä alku kuitenkin, ja ilmaisu varma.

Toinen oli kaivossa, jonka kansi oli jätetty tiiliharkon avulla raolleen. Tätä Myry joutui vähän työstämään, mutta aika hyvin paikallisti ja tarkensi päättäväisesti ennen kuin lähti tuomaan rullaa. Maalihenkilö oli kaivon tikkailla seisomassa reilun metrin kaivon kannen alapuolella.

Kolmas oli sitten tarkoituksella helppo eli alueen yhden neljästä lippapiilon alla. Myry eteni rauhallisesti, mutta kun teki löydön, niin tuli laukaten rullaa tuoden luokse ja entistä vauhdikkaammin näytölle.

Maalihenkilökäytös oli hyvää, ja kaikki kolme olivat Myrylle tuntemattomia tyyppejä.

Viimakin pääsi lopussa etsimään yhden henkilön. Piilo oli yksi lippapiiloista eli helppopääsyinen paikka. Lähdettiin matkaan alueen alusta eli Viima sai työstää hajustettua aluetta. Viima eteni kivasti, ja lopulta se sai hajun ja pinkaisi innolla maalihenkilön luokse haukkumaan :) Hyvää, rauhallista ja hiljaista työskentelyä.