Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

29.8.2010 Palauttelevaa treeniä

Päivällä käytiin tekemässä hieman palauttavaa treeniä Espoon Siikajärvellä. Nyt oli tarjolla myös uusia maalihenkilöitä, sillä joukossa oli henkilöitä eri yhdistyksistä. Mukavaa saada koirille uusia maalihenkilöitä ja muutenkin nähdä eri koirakoita ja heidän toimintaa :)

Myrylle otettiin helppo treeni eli kolme piiloa lyhyillä etäisyyksillä. Edellisyön rasitukset eivät vaikuttaneet näköjään yhtään vaan koira suoriutui treenistä hyvällä innolla :)

Viimalle tehtiin sellainen treeni, että ensin käytiin sitä alueen puolta, missä oli Myryllekin ollut. Tämä oli tyhjä alue (hallittavuutta ja lähellä liikkumista). Sitten siirryttiin toiselle puolelle (käytetty muille koirille myös, mutta mentiin toiseen suuntaan). Ensimmeinen löytyi umpipiilosta ja ilmaisu ihan ok. Tämän jälkeen jatkettiin ja jonkun ajan päästä kuului pari haukahdusta ja sitten ei mitään. Ilmeisesti Viima hajua haukahti, sillä jonkun ajan päästä alkoi se oikea ilmaisuhaukku. Seisova maalihenkilö löytyi sieltä puiden keskeltä. Jatkettiin matkaa ja saatiin hieman rämpiä, mutta sitten viimein kolmaskin piilo löytyi. Tämä oli peitetty maalimies. Ilmaisu oli ihan kohtuullinen.