Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

29.8.2009 Toinen luva-nolla

Kisattiin Vihdissä Tervalammella Hiiden Haukkujen järjestämissä agilitykisoissa, joissa tuomaroi Leena Rantamäki-Lahtinen.

Molemmilla radoilla oli omat sudenkuoppansa, mutta selvitettiin ne ongelmitta. Ekalla radalla oli vähän ohjausongelmia, mm. muurin jälkeen keinulle ohjaus oli jotenkin hankalaa (lähes yhteentörmäys). Samoin joissain hypyissä tuli vähän turhan pitkät kaarrokset. Kepit menivät kivasti (ohjasin vasemmalta puolelta). Ihanneaika alitettiin reilulla sekunnilla, mikä riitti neljänteen sijaan (hitain nolla). Koska kisassa oli mukana 16 osallistujaa, niitä luvaa (luokanvaihtoon oikeuttavia nollia) jaettiin neljälle koiralle eli meille napsahti nyt siis toinen luva-nolla, hienoa :)

Toka rata meni meillä mielestäni ohjauksellisesti paremmin, mutta harmillisesti yksi rima tipahti matkalla alas (ehkä kuudes tai seitsemäs este). Muuten meni kivasti, ja kaarrokset olivat nyt paremmat kuin edellisessä startissa. Ihanneaikakin alittui reilulla kolmella sekunnilla. Sijoitus 6/17 tuloksella 5. Ihanneaikaan yltäneitä nollia oli vain yksi.

Tässä suuntaa-antavat piirrokset radoista:

29.8.2009 1. rata
1. rata

29.8.2009 2. rata
2. rata