Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

29.11.2009 Omat agitreenit

Myryn kanssa otettiin ensin hieman välistä vetoja kolmen hypyn avulla. Eli ensin putkesta ekan hypyn takaa kierto, sitten ohjaus vieressä olevalle hypylle ja sitten välistä veto ja uudelle hypylle. Otettiin myös sama takaisin päin. Peruutusmenetelmällä vähän takkuili, mutta kun olin itse menosuuntaan ja hidastelin sopivasti, niin onnistui oikeastaan paremmin. Ehkä tämä sopii meille paremmin muutenkin.

Tehtiin vielä hieman kontakteja alustan kanssa: a-estettä, keinua ja puomia. Keinun Myry meni oikeastaan aika reippaasti ja rohkeasti (kun muistaa viikontakaiset haparoinnit) pysähtymättä/hidastamatta välillä. Puomilla jätin välillä namin alustalta pois ja palkkasin alustalle, kun pysähtyi itse.

Otettiin vielä muutamat vauhtikepit sekä hypittiin vielä vähän välistä vetoja jne. Ihan hyvä treeni.

Viiman kanssa otettiin hyppyjä, joissa käännyttiin 90 astetta. Mentiin myös rengasta (ei ongelmia), puomin kontakteja sekä myös keppejä neljän sarjassa (4 isompi väli palkkausta varten + 4 keppiä + 4 keppiä), nämä menivät oikeastaan ihan hyvin ja Viima oli hyvinkin oma-aloitteinen. Ihan mukavasti siis meni Viimankin kanssa, vaikka paikoin vähän äänekäs olikin.

Ajatus aiheesta “29.11.2009 Omat agitreenit”

Kommentointi on suljettu.