Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

26.3.2016 Treenikuulumisia sun muita

16.3.2016 Akupunktiokäynti

Keron kanssa käytiin akupunktiossa Karoliina Nyyssösellä. Edellisestä kerrasta oli pari kuukautta. Ennen tätä käyntiä tehtiin vähän kontaktitreeniä omalla parkkisella uuden naapurin ja koiransa kanssa. Ehkä siitä jäi Kerolle vähän levoton vire päälle?

Keron jatkohoito akupunktiolla. Nyt treenattu paljon tasapainotreeniä ja tehty hankitreeniä.

Kero oli aluksi hieman levoton ja haisteli kovasti. Rauhoittui kuitenkin hyvin hoitoon. Lannerangan loppuosassa oli hieman kuormitusta ilmeisesti

lumessa juoksemisen seurauksena. Lihasmassa hyvä ja symmetrinen. Nyt selkälihakset selvästi paremmat ja kehonhallinta parantunut.

Keroa hoidettiin neula-akupunktiolla ja manuaalisella käsittelyllä.

Seuraavaa hoitoa suositellaan n. 2 kuukauden kuluttua.

16.3.2016  ja 23.3.2016 Katselmustreeniä

Pari kertaa on käyty Heurekan parkkiksella vähän treenimässä kehäkäyttäytymistä Keron kanssa. Pyörimistä toisten koirien perässä, erikseen juoksemista ja seisomista ja vähän käsittelyäkin. Kero ei oikein tykkää käsittelystä, ja en sitten ilmoittanut katselmukseen (Myry on ilmoitettu, pääsee ilmaiseksi) suotta. Mutta hyvää treeniä sikäli saatiin, kun Kero kuitenkin pystyi tekemään hommia, vaikka oli toisia koiria lähistöllä. Ei tosin oikein malttanut olla piippaamatta. Tehtiin näillä kerroilla myös vähän flatworkkia sisältäen leikkimistä ja tötterön kiertoa. Ihan hyvää yleistystä.

Pekotreenejä

Viikottaiset treenit ovat jatkuneet säännöllisesti. Keron kanssa on tehty ihan vain perusilmaisuja ja otettu vähän takapakkia. Takapakkia sikäli, että kohde (purkki) on esillä koiran mennessä piilolle. Toisaalta rullanottolatenssi on parantunut. Tosin viikko sitten mokasin ylimääräisissä treeneissä, kun unohdin kertoa, että kohde pitää olla esillä. Sen seurauksena Kero ainakin ekalla piilolla jumitti hieman ja jokaisella piilolla taisi antaa maalihenkilöille lipaisut. Niin ja olihan se Myrykin muuten samaan aikaan etsimässä eli parityöskentelyä voi tehdä tässäkin lajissa :)

Myry ja Kero 12.3.2016
Myry ja Kero 12.3.2016