Tarinaa suomenlapinkoira Keron ja bordercollie Discon ja Potterin elämästä. Muistoissa Viima ja Myry.

25.6.2016 Muutamat agitreenit

16.6.2016 Ohjatut

Meni aika superisti nuo 11 ekaa estettä. Kuvassa on merkattuna valssi- ja takaaleikkauskohdat, jotka pystyin varsin mainiosti tekemään. Kero hakee esteet kivasti ja irtoaa, joten ei tarvitse nenästä pitäen viedä jokaiselle esteelle. Putkesta kepeille oli jotenkin haastava. Ekalla toistolla Kero meni ohi oikealla olevan putken suulle kiipeilemään siihen esteeksi jääneen tokoesteen päälle… Toisella kerralla luikahti sinne putkeen, kun tuo tokoeste siitä siirrettiin pois.

16.6.2016 Treenirata
16.6.2016 Treenirata

21.6.2016 Omatoimi

Omatoimitreeneissä keskityttiin keppikulmiin. Jokaiseen treenijaksoon muokkasin asetelmaa, ja periaatteessa jokaiseen toistoonkin tuli jotain variaationa. Huomioina se, että ekaan väliin meneminen on Kerolle tällä hetkellä älyttömän vaikeata etenkin, jos se tapahtuu vähänkään vauhdista ja jos se kulma on jotain muuta kuin suora kulma.

Treenin päätteeksi käytiin kimppalenkillä villis-Koksin kanssa. Teki oikein hyvää Kerolle (ja Myrylle) päästä vähän ulkoilemaan hallitusti treenikaverin kanssa.

23.6.2016 Ohjatut

Pidettiin näissä treeneissä hyppyjen rimat aika matalina. Koko rumba mentiin kolme kertaa läpi. Meni oikeastaan varsin kivasti. Kero teki ohjauksen mukaisesti ja haki putket kivasti, joten ehdin haluamiini paikkoihin valsseja varten. Välipalkkauksen tein ennen keppejä. Tokalla yrityksellä mentiin pysähtymättä ja meni ok. Tosin ekalla ja kolmannella toistolla Kerolla oli kyllä taas vaikeuksia löytää se ensimmäinen väli. Ja kun Kero huomaa, että meni vikaan, niin se jotenkin jumiutuu ja hidastuu. Puomisuoritukset olivat jotenkin hitaita, etenkin alastulo ja siinä alastulokontaktilla jäi nuuhkuttelemaan maata. Ei siis ihan näissä treeneissä ollut Kerossa sitä normaalia potkua.

Nuo kolme rataa tehtiin vähän muokaten omaa ohjaustani. Eli eka tehtiin siten kuin normisti teen. Toisella ja kolmannella yritin keskittyä siihen, että tiedän, miten rata jatkuu eteenpäin. Nythän helposti katson vain koiraa ja seuraavaa estettä, mutta se jatko unohtuu, joten eteneminen on lähinnä semmoista esteeltä esteelle menoa, mikä voi aiheuttaa sen, että saatan melkein törmäillä esteisiin.

23.6.2016 Treenirata
23.6.2016 Treenirata